Home » Groene bedrijfstuin doet iedereen goed

Groene bedrijfstuin doet iedereen goed

 

Er is een tijd geweest dat kantoorpanden enkel en alleen een zakelijke, kale en plastische omgeving zijn geweest. Daarbij was het denkbeeld dat mensen zich vooral goed moesten concentreren en niets anders dan het werk zelf er toe deed. De afgelopen tien jaar zien we een grote focus verandering in het werk. Er komt veel meer aandacht voor de arbeidsomstandigheden en hoe deze verbeterd kunnen worden, zodat medewerkers ook gelukkiger en beter hun werk kunnen doen. Eén van de dingen waar meer in is geïnvesteerd, is groen op de werkvloer. Zowel binnen in het kantoor, als buiten in een bedrijfstuin, zien we hier nu veel meer aandacht voor een mooie sfeerbeleving in en om het kantoorpand.

 

Groen en bedrijfstuin

Uit onderzoek is gebleken dat een omgeving met veel groen, de effectieve van medewerkers vergroot. Het kan een prettige werkomgeving opleveren, wat alle medewerkers een boost zal geven. De werkomgeving is dan geen saaie of stoffige werkplek, maar een interactieve omgeving waar creativiteit de vrije loop wordt gelaten. Een bedrijfstuin kan je hier ook goed bij betrekken. Sowieso is een mooie bedrijfstuin al een prachtige entree voor jouw klanten. Het is je visitekaartje naar buiten toe. Medewerkers kunnen in een fijn ingerichte bedrijfstuin in het zonnetje vergaderen, buiten hun lunch nuttigen of een wandeling maken tijdens een telefoongesprek. Een heerlijke ruimte om laagdrempelig jouw werkzaamheden uit te voeren.

Afbeeldingsresultaat voor bedrijfstuin areamasters

Areamasters

Wil jij graag een bedrijfstuin aan laten leggen die past bij de identiteit van jouw bedrijf? En dan ook een tuin die de arbeidstevredenheid van jouw medewerkers kan verhogen? Dat kan door jouw bedrijfstuin aan te laten leggen door Areamasters. Zij hebben veel ervaring in het aanleggen van bedrijfstuinen in zakelijke omgevingen. Daarom kunnen zij jou perfect adviseren over de architectuur van de tuin en voor goed onderhoud. Areamasters kan het voor jou doen!

Plaats een reactie