Home » kinderopvang De Bilt

kinderopvang De Bilt

Bent u opzoek naar een kinderopvang De Bilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u al uw kinderen op laten vangen vanaf 3,5 uur per week. In onze opvang maken we gebruik van verschillende groepen. In deze groepen zitten verschillende kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Zo hebben we verticale groepen en een peutergroep. Deze eerste groep is erg interessant, omdat dit niet vaak voorkomt.

Verschillende leeftijden leren van elkaar bij kinderopvang De Bilt

In deze verticale groep plaatsen we kinderen van 0 tot en met 4 jaar bij elkaar. Wij vinden dit bij Kinderopvang De Bilt erg belangrijk en hebben hier ook bewust voor gekozen. Het voordeel van deze uiteenlopende leeftijden is dat men erg aan elkaar kan optrekken. Kinderen van verschillende leeftijden leren van elkaar. De jongen kinderen kunnen vaak erg mee met de oudere kinderen. Deze kinderen kunnen zich ook ontwikkelen in hun eigen tempo. Ze worden niet iedere keer overgeplaatst naar andere groepen omdat de een harder ontwikkeld dan de andere. Het voordeel is dus dat ze lekker lang in dezelfde samenstelling blijven. Ook worden er verschillende sociale vaardigheden gestimuleerd doordat ze rekening met elkaar gaan houden en dat ook leren houden. Daarnaast worden de kinderen onderling echt vrienden en vriendinnen van elkaar. Ten derde zitten ze vaak bij broertjes en zusjes op het kinderdagverblijf. Op die manier lijkt het echt op de situatie thuis.

Een groep voor de peuters

In de peutergroep hebben we oog voor ontwikkeling bij Kinderopvang De Bilt. Alle activiteiten daar worden specifiek op de ontwikkeling van het kind toegepast. Hierbij worden ze ingedeeld in groepjes waarmee ze een goede aansluiting hebben. We geven ieder kind precies de goede uitdaging. Dit is voor ons dan weer de uitdaging. Vrienden maken op ieders eigen niveau is natuurlijk superleuk. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de site.

Plaats een reactie