Home » sportbeleidsplan

sportbeleidsplan

Wanneer u een sportbeleidsplan gaat opstellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan als dit. Het is namelijk handig om naar verschillende dingen te kijken. Zo moet je kijken naar de vraag en aanbod van sport. Zo is het per gemeente verschillend welke sport het meest populair is. Een belangrijke vraag daarnaast is of er op dit moment genoeg aanbod is aan sportvoorzieningen om in de behoefte van de bevolking te voorzien. Er zijn verschillende factoren die het beleid kunnen beïnvloeden. Hierbij moet u denken aan ledenaantallen van een sportvereniging.

Meer factoren voor een geschikt sportbeleidsplan

Naast het aantal leden van een vereniging moet er naar meerdere dingen gekeken worden voor een goed sportbeleidsplan. Natuurlijk is ledenaantal wel heel belangrijk. Hierdoor wordt namelijk duidelijk op welke vraag er in wordt gespeeld. Maar ook kijken we graag naar maatschappelijke en demografische ontwikkelingen. Wanneer er een bepaalde sport zich hard ontwikkeld zullen we dit graag van tevoren willen weten. We nemen altijd een bepaald groeipercentage mee in onze berekening. Nadat we een plan hebben opgeld gaan onze specialisten aan de slag bij het aanleggen. We hebben alle kennis in huis voor het opzetten van ruimtelijke modellen. Deze zijn belangrijk om duidelijk voor je te hebben voor een goed inzicht in de ruimte die beschikbaar is. We kunnen op die manier adviseren hoe een veld of complex het best aan kan worden gelegd. Dus voor het totaalpakket kunt u terecht bij ons. Zowel voor advies en realisatie van projecten kunnen we een partner zijn.

Berekeningen van het bestek

Om u zo optimaal mogelijk van dienste te zijn als het gaat om een sportbeleidsplan kunnen we u advies verzorgen in een bestek.  Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Plaats een reactie