Home » Koffie Academy

Koffie Academy

Bent u opzoek naar een echte koffiebar met daarin een echte barista? Dan bent u bij koffie Academy op het juiste adres. Wij verzorgen namelijk voor iedere gelegenheid de beste koffiebar voor u. Of je nu opzoek bent naar een foodtruck of een mobiele koffiebar. Bij ons kunt u alles huren. Een gecertificeerde barista die bij u op locatie koffie komt zetten? Wij kunnen het voor u regelen. Ook kunt u ervoor kiezen om bij ons een cursus te volgen tot een echte barista. Deze is eenvoudig bij ons te volgen en daar kunt u alles leren over het zijn van een echte barista.

Op ieder evenement is de koffie academy uw partner

Wilt u een barista op locatie of een koffiebar op locatie? Alles kan geregeld worden bij de koffie academy. Er zijn verschillende bedrijven waarbij u een koffiebar kunt huren. U wilt op een evenement natuurlijk wel het bedrijf zijn die zorgt voor een professionele koffievoorziening. Op die manier kunnen uw (potentiele) klanten genieten van goede koffie terwijl u ze verteld wat ze allemaal bij u kunnen kopen en waarom dit zo’n goed idee is. Onze gastvrije, professionele barista’s zorgen ervoor dat elk evenement zal slagen en dat u door de koffie zeker een stapje voor heeft. Een mobiele koffiekar of foodtruck zorgt voor veel sfeer op ieder evenement.

Vraag een offerte aan

U kunt bij de koffie academy online een offerte aanvragen voor de mobiele koffiekar die met u een dag meegaat. Ga nu snel naar onze website en zorg voor sfeer op uw evenement.

Plaats een reactie