Home » Cursus barista

Cursus barista

Wanneer je ergens een passie voor hebt ontwikkeld wil je er natuurlijk alles van weten. Zo is het ook bij een cursus barista. Wanneer u alles wilt weten over koffie, bent u bij ons aan het juiste adres. Deze cursus is al te volgen als u enkel meer wilt weten over koffie. Het is namelijk de echte basistraining en daarbij heeft u niet veel nodig. Bij deze cursus gaat in op de theorie achter het koffiezetten. Hebt u altijd al een professionele kop koffie willen zetten? Dan zijn de vervolgcursussen een goede oplossing voor u. Met de vervolgcursus gaat u verder op de geleerde theorie van de basistraining. Ook krijgt u meer informatie over bepaalde kunsten die u in combinatie uit kunt voeren. Meer informatie kunt u krijgen op onze uitgebreide website.

Gecertificeerde trainer bij cursus barista

Onze trainers van de cursus barista hebben net zoveel passie voor koffie als u. Het is wel gebleken de afgelopen jaren dat ze hun passie graag overdragen op de cursisten en daar doen ze alles voor. Je krijgt tijdens de cursus veel persoonlijke aandacht, omdat we werken in kleine groepen. Bij de cursus heeft de erkende trainer dus altijd tijd voor uw vragen. Deze cursus is de ideale stap om skills te leren in combinatie met koffiezetten. Om verschillende redenen kunt u zich inschrijven. Of koffiezetten nu uw passie is en u thuis lekker aan de slag wilt, of als u een eigen zaak heeft, waarbij koffiezetten een must is.

Verschillende cursussen voor u beschikbaar

Ga snel naar onze website en bekijk welke cursus barista er nog beschikbaar is voor u. We hebben namelijk erg veel aanvragen liggen van mensen die en cursus willen volgen. Kijk daarom voor ons actuele aanbod op de website en schrijf u meteen in. Passie voor koffie is heerlijk als u het ook kunt delen!

 

 

Plaats een reactie