Home » Koop de perfecte matrassen (Hilversum)

Koop de perfecte matrassen (Hilversum)

Weet jij waar je op moet letten om je perfecte matras te kopen? Er zijn heel wat voorwaarden waar een goed matras aan moet voldoen. Het is belangrijk om deze te volgen, want een goed matras zorgt voor een goede nachtrust. Die heb je nodig om uitgerust je dag te kunnen beginnen. Hier lees je de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van matrassen. Hilversumse beddenzaak adviseert.

 

  1. Lengte

Voor de maat van je matras is jouw lengte van groot belang. Een matras van 2 meter lang is de gemiddelde lengte. Ben jij wat langer? Dan zal je naar een matraslengte van 2,10 meter of 2,20 meter toe moeten. De lengte bepaal je door bij je eigen lengte twintig centimeter op te tellen.

 

  1. Gewicht

Het gewicht is zeer bepalend voor het matras wat bij jou past. Dit heeft namelijk effect op de hardheid van het bed. Veel matrasfabrikanten hanteren een gewicht-hardheid indicatie. Hiervoor is tevens ook de lengte van belang.

 

  1. Postuur

De breedte van het matras moet je bepalen op basis van jouw postuur. Heb je en normaal postuur? Dan is de standaard maat meestal met 90 centimeter voldoende. Ben je wat breder van bouw, dan ga je naar een bed van 100 centimeter breedte.

 

  1. Allergieën

Heb je een allergie voor huisstofmijt of voor materiaalsoorten, dan moet je goed opletten bij de certificaten en labels van matrassen. Slapen op een bed waar je ziek van wordt, is natuurlijk niet prettig. Er bestaan speciale antiallergische matrassen.

 

Matrassen Hilversum

Ben jij op zoek naar een perfect matras? Ga dan naar Linnerie Annelies! Hier krijg je de beste tips en adviezen voor jouw matrassen Hilversum. Zo ben je verzekerd van een aankoop waar je heerlijk op kunt slapen. En slaap je niet goed? Dan breng je het matras gewoon terug.

Plaats een reactie