Home » Lakbescherming van jouw nieuwe auto

Lakbescherming van jouw nieuwe auto

Die eerste kras op je nieuwe auto, dat is nog wel de ergste. Een auto waar je lang voor hebt gespaard en met veel plezier in rijdt. Aan het rijplezier zal het niet liggen, maar elke keer als je die kras ziet zal je er toch nog steeds van balen. Een gras kan je natuurlijk laten opvullen bij een autoschade bedrijf. Maar zoals we weten is voorkomen belangrijker dan genezen. Wil jij je auto beschermen tegen meer krassen, putten of deukjes? Of bijvoorbeeld voor uitgebeten plekken van pekel, vogelpoep of insecten? Dan doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar een permanente vorm van lakbescherming.

 

Permanente lakbescherming

Veel varianten van lakbescherming zullen na elke dagen of weken zijn verdwenen. Dit is vaak een soort autoshampoo waarmee je de auto poetst. De meeste krasjes zullen door het poetsen al als sneeuw voor de zon verdwijnen. Toch zal dit een beschadiging door krassen of steenslag niet voorkomen. Hoe je dit wel kan laten doen, is door je auto te laten inpakken met een beschermingsfolie. Lakbescherming heb je dan door een aangebrachte XPEL Ultimate folie. Deze folie beschermt jouw auto tegen alle vormen van krassen, stoten en beschadigingen van vloeistoffen.

 

XPEL Utlimate

Deze lakbeschermingsfolie wordt in een transparante kleur aangebracht over de hele auto. Van tevoren wordt de auto helemaal goed schoongepoetst. Als de auto helemaal stofvrij en schoon is, kan de folie worden geplakt. De folie kan tot wel tien jaar op de auto blijven zitten, zonder dat je dit ziet. Als de folie er uiteindelijk af wordt gehaald, zal de autolak als nieuw tevoorschijn komen.

 

Wrap masters

Wil jij jouw auto ook beschermen tegen allerlei beschadigingen? Lakbescherming bereik je door Wrap Masters een XPEL Ultimate folie aan te laten brengen op jouw auto. Dan ben je tien jaar lang verzekerd van een schade vrijde auto door krassen, stoten of uitbijtende vloeistoffen.

Plaats een reactie