Home » Online planning maken

Online planning maken

Wat is er makkelijker dan de online mogelijkheid om een planning te maken? Bijna niets toch. Wanneer je kiest voor online planning maken is dit zeer eenvoudig. Je voert gewoon de beschikbaarheid van iedere werknemer in en zij krijgen zo te zien wanneer ze moeten werken en wanneer ze vrij zijn. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een plan voor de schoonmaak. Bij veel bedrijven wil men dit namelijk nog weleens vergeten. Terwijl de schoonmaak zorgt voor hygiëne, wat heel belangrijk is voor de gemiddelde Nederlander. Met een goed plan weet men direct wie wanneer bijvoorbeeld de kantine schoon moet maken. Als het aan het einde van de dag vies is, kun je heel snel zien wie hiervoor verantwoordelijk is.

Online planning maken voor meer transparantie

In de vorige alinea wordt duidelijk dat een online planning maken zorgt voor veel meer transparantie in de organisatie. Niet alleen in de besluitvorming, maar ook in de activiteiten waar mensen mee bezig zijn. Collega’s kunnen zoals we al aangeven van elkaar zien wie er wanneer verantwoordelijk is voor de kantine. Maar ook kunnen collega’s van elkaar zien wie er wel bezet is en wie er nog vrije uren over heeft. Zo voorkom je scheve gezichten of collega’s die veinzen dat ze heel druk zijn, terwijl ze in het echt helemaal niets te doen hebben. Zo hoeven niet alleen managers dit in de gaten te houden, maar kunnen ook collega’s elkaar hierop wijzen.

Extreem eenvoudig

Het is extreem eenvoudig, een online planning maken. Je maakt gewoon een account aan voor jezelf als manager en alle medewerkers voor wie je de planning wilt maken. Dit gaat allemaal met een systeem dat heel gemakkelijk werkt. Ook voor je medewerkers is het kinderlijk eenvoudig. Na het invullen van alle gegevens bepaalt het systeem bij iedere nieuwe activiteit bij welk personeelslid dit het beste ingepland kan worden. Zo wordt het werk eenvoudigweg over al het personeel verdeeld. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de vaardigheden van iedere afzonderlijke werknemer zodat uw klanten altijd krijgen waar ze voor betaald hebben.

Plaats een reactie