Home » Inrichting buitenruimte

Inrichting buitenruimte

Wij willen graag uw partner zijn als het gaat om maatwerkadvies over de inrichting buitenruimte. We helpen bij iedere fase van het project. Hierbij moet u denken aan het ontwerp, procesmanagement en de technische voorbereiding. In de toezicht en uitvoeringsfase helpen we u ook en deze kunnen we voor u uitvoeren. Zelfs bij de exploitatie en de beheerfase kunnen we u van dienst zijn. We gaan voor de volledige overname van uw buitenruimte zodat u niets meer hoeft te doen.

Werkvelden van inrichting buitenruimte

Een van de werkvelden waarin we als inrichting buitenruimte expert mee bezig zijn is het inrichten van pleinen, parken en groengebieden. Dit vinden wij ook een heel erg leuk aspect van ons werk. De inrichting van de buitenruimte is belangrijk. Maar wat is er dan zo belangrijk? Het is belangrijk om de juiste schoolvoordelen te hanteren bij de inrichtingen. Wanneer dit niet gebeurd zou alles op de verkeerde plek staan. De inrichting van de ruimte is maatwerk. Entrees, wanen en bomen zijn van grote invloed op de beleving van een plein of park. Zo geven bomen een bepaalde diepte in een tuin of park. Zeker op openbare plekken zijn een aantal grote bomen erg noodzakelijk. Er zitten ook verschillende functies verbonden aan een buitenruimte en daarbij houden we uiteraard rekening met de functies die de ruimte gaat krijgen. Worden op een plein markten of andere evenementen gehouden, of wordt hier juist lekker koffie gedronken door opa en oma.

Technisch

Er zitten een aantal haken en ogen aan de inrichting buitenruimte. Wij kunnen dit eerder specificeren in een technisch plan of een bestek. Een van de belangrijkste aspecten vinden wij de duurzaamheid in een openbare buitenruimte. Wij denken daarom goed na over de hergebruik van materialen, behoud van bomen en de wijze waarop hemelwater wordt opgevangen en eventueel hergebruikt.

Plaats een reactie