Home » Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen

Wanneer u op zoek bent naar plastic wijnglazen hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste wijnglazen die gemaakt zijn van plastic. Wij zijn ook nog aanwezig met 4 fysieke winkels. Bij ons kunt u ook terecht voor onze wegwerpservice. Dit houdt in dat u bij ons meer verschillende bekers kun kopen die u na uw feest weer weg kunt gooien. Onze wijnglazen zijn per 12 stuks verpakt en hebben een inhoud van 150 ml. Het voordeel van deze inhoud is dat het mooie kleine glazen zijn. Hierdoor moeten mensen wel wat extra lopen, maar dit maakt een feest ook weer extra gezellig. U kunt bij ons allerlei benodigdheden halen voor uw feesten. Zo kunt u een plastic tafelkleden halen en nog meer benodigdheden voor het perfecte feest.

Plastic wijnglazen zijn eenvoudig te gebruiken

Het is natuurlijk logisch dat plastic wijnglazen veel eenvoudiger te gebruiken zijn dan normale wijlgazen. Wanneer u een feest geeft, kunt u de wijnglazen van plastic meteen weggooien en heeft u er geen last meer van. Normale wijnglazen moet u zelf weer afwassen en daarmee is het onhandig na een evenement. Ze zijn 9cm lang en hebben een diameter van 6 centimeter. Uw bestelling is bij u in huis binnen 3 werkdagen en kan binnen 14 dagen weer geretourneerd worden. Kijken gewoon even op onze website en hier ontdekt u alle mogelijkheden als het gaat om feestartikelen en tafelaankleding.

Veel verschillende artikelen

Zoals net al beschreven is, hebben we veel verschillende artikelen als het gaat om feesten en evenementen. Naast de plastic wijnglazen hebben we dus ook artikelen voor bruiloften, eten en drinken, wegwerpservies, wonen, mooi en verzorgd en mode en sieraden. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website. Hier kunt u namelijk alles vinden.

Plaats een reactie