Home » Thee bar

Thee bar

Naast een bar voor koffie kunt u bij ons een Thee bar huren. Bij ons kunt u de ultieme thee ervaring creëren op ieder evenement. Onze zogenaamde thee-sommeliers hebben verschillende specialiteiten en kunnen ook de lekkerste variaties voorschotelen. Alles op basis van thee. Hierbij kunt u denken aan verse ijsthee, thee cocktails en luxe thee variaties die wij op uw wensen kunnen afstellen. Eigenlijk is alles mogelijk bij het huren van een bar voor thee. Neem vrijblijvend contact met ons op een laat u inspireren door onze specialisten. Wij kunnen voor op maat een bar aanbieden.

Van verse ijsthee naar een warme thee bij onze thee bar

Onze sommeliers werken altijd met de lekkerste vruchten in de thee bar. Wanneer je een echte thee kenner bent, kunt u uw geluk niet op met deze sommeliers. Ze leveren graag de lekkerste thee voor je. Hierbij kunt u denken aan een verse Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap. Dit zijn combinatie die je niet zo vaak hoort maar wel erg lekker zijn. Door veel liefhebbers wordt onze bar wel echt gezien als een luxe thee catering. Dus er worden ook weinig normale soorten thee gezet zoals een rooibos of een groene thee. Er wordt uitsluitend thee gezet met verse producten.

Speciale cocktails bij onze bar

Als extra optie kunt u bij onze thee bar een cocktail laten maken. Dit doen wij ook weer op basis van thee. Onze experts en bartenders kunnen de lekkerst en meeste hippe cocktails voor je maken. Onze bars zijn uitgerust met een LCD TV en zijn hierdoor echte eyecatchers. Pak de aandacht van bezoekers en maak voor hen een heerlijke thee beleving. Dit werkt vaak op verschillende beurzen erg goed. Het leuke van een verse cocktail is dat ze ter plekke worden gemaakt voor de ogen van de bezoeker.

Plaats een reactie