Home » Garage Oud Beijerland

Garage Oud Beijerland

Wilt u een auto waar u voor ieder merk auto terecht kunt voor onderhoud, dan bent u bij Garage Oud Beijerland aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar, wat voor type auto u ook heeft. Onze garage is in 2008 opgericht door onze huidige baas. Eerst was het bedrijf ook genoemd naar onze baas, maar later heeft het een andere naam gekregen. Later is hij in het schuitje gestapt met zijn huidige compagnon. Beide heren zitten nu aan het roer bij onze auto zaak. Inmiddels zijn we een zaak geworden waar we trots op zijn. We leveren namelijk uitstekende service. Dit doen we bijvoorbeeld door onze haal-en brengservice. Op die manier verliest u geen tijd aan de reparatie van uw auto. Ook hoeft u zo niet te wachten totdat de auto gerepareerd is. Het vervangende vervoer zorgt ervoor dat u zo weer de weg op kunt.

Trots op onze Garage Oud Beijerland

Zoals we net al vertelde zijn we trots op onze Garage Oud Beijerland. Zo vertelde we net over onze service van halen en brengen. Hier zijn we trots op. Maar er zijn nog meer dingen waar we trots op zijn. We zijn trots op onze werknemers die voor onze klanten altijd klaarstaan met een kop koffie. Ook zijn we trots op het aantal tevreden klanten. Voor een grote verscheidenheid aan services kunt u bij ons langskomen. We zullen eens een aantal voorbeelden opnoemen. Voor controles en eventuele vervangen van distributieriem kunt u bij ons terecht. Ook voor schadetaxatie en schadeherstel kunnen wij u helpen. Ook bij reparaties aan uw ruit kunnen we helpen. Of de vervanging van een ruit kan worden gedaan door ons.

Totaalpartner

We kunnen nog wel even doorgaan met het opnoemen van onze werkzaamheden, maar het is beter om het te ervaren en langs te komen bij onze Garage Oud Beijerland.

Plaats een reactie