Home » Verstandig jaarcijfers maken uitbesteden

Verstandig jaarcijfers maken uitbesteden

Doe jij alle administratie van jouw bedrijf zelf? Dan zal je aan het eind van het jaar best veel tijd kwijt zijn met het jaarcijfers maken. Het is niet prettig om tot ’s avonds laat of diep in de nacht achter je bureau te zitten om alle cijfers op orde te brengen. Alle btw gegevens moet je eigenlijk het hele jaar goed bijhouden, om dit soort piekmomenten in de administratie te voorkomen. Mocht je hier toch niet de discipline, tijd of de juiste tools voor hebben, dan doe je er verstandig aan om te kijken naar verbeterpunten. Kan jij het jaarcijfers zelf beter inrichten, of is het in jouw geval toch beter om het uit te besteden? Het uitbesteden van de jaarcijfers maken heeft veel voordelen. Dat lees je hier.

 

Voordelen jaarcijfers maken uitbesteden

Een goede boekhouder gebruikt een systeem waar jij zelf ook in kunt. De online administratie geeft jou dus altijd real time inzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf. Hiermee kan je altijd en overal inloggen om te zien hoe het er voor staat. Zaken als winst, debiteuren, crediteuren, kosten en omzet heb je zo altijd bij de hand. Daarbij zal een goede boekhouder ook vergaande automatisering toepassen, dit scheelt namelijk veel in de kosten die jij voor de boekhouder moet betalen. Het inlezen van bankmutaties en de synchronisatie met jouw betaalverkeer, klantgegevens, webwinkelsoftware en facturen zal super handig zijn.

 

Boekhouder zoeken

Wie er toch voor kiest om de jaarcijfers uit te besteden aan een boekhouder, doet er verstandig aan om de juiste boekhouder te vinden. Niet iemand die ellenlange rapporten en verslagen opstelt, wat voor jou alleen maar gaat duizelen. Je hebt een boekhouder nodig die eerlijke en oprecht voor jou alle cijfers op een rij zet. Alles wat je zelf kunt doen, is natuurlijk ook weer mooi meegenomen. Het jaarcijfers maken kan je bijvoorbeeld uitbesteden aan De Bruijn & Partners. Een kleinschalig administratiekantoor die veel werkt voor het midden en klein bedrijf. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Plaats een reactie