Home » wijndozen

wijndozen

We hebben voor u een groot assortiment aan wijndozen. We hebben ze beschikbaar in verschillende soorten en maten. Een grote hoeveelheid aan soorten en maten, zodat de keuze helemaal bij de klant ligt. Ook zijn de kleuren en formaten erg goed. Onze dozen hebben ook een verscheidenheid aan motieven. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek alles wat we voor u kunnen doen.

Ons complete aanbod aan wijndozen

De wijndozen zijn een ideaal relatiegeschenk voor de trouwe of nieuwe relatie. Er gaat bijna niets boven het geven en ontvangen van een lekkere fles wijn. Naast een doos met slechts één wijndoos zijn er ook verschillende andere dozen beschikbaar voor u. Zo hebben we ook varianten die geschikt zijn voor meerdere flessen wijn. We geven u graag een kleine greep uit ons assortiment. Allereerst hebben we de geschenkdoos. Dit is een fles wijn die is opgeslagen in een strakke doos. Aan de binnenkant van deze doos is ruimte voor een foto naar keuze. Deze is zeer geschikt voor een kerstpakket. Daarnaast hebben we de rode kist, deze is geschikt tot wel 6 flessen en is voor de echte liefhebber natuurlijk een supercadeau. De wijnkist is ook verkrijgbaar in het blauw. De laatste variant die we graag willen bespreken is die van de blauwe kist. Deze bergt twee flessen op en deze is zeer geschikt als relatiegeschenk.

Laat ze bedrukken

Sinds een tijdje bedrukken we voor u ook wijndozen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een doos met uw logo erop of de naam van uw bedrijf. Ook kan er een leuke foto op worden bedrukt. Neem contact met ons op en vraag direct naar alle mogelijkheden als het gaat om bedrukking van dozen en naar de vormen en maten van alle dozen en kisten. Scherpe kortingen zijn ook altijd te realiseren bij ons.

Plaats een reactie