Home » Meistersinger

Meistersinger

Het horlogemerk Meistersinger is een bekend Duits merk die al jarenlang horloges maakt. De horloges hebben een verhaal en een lange traditie. De naam gaat ook uit van een bekend stuk in de opera van vroeger. Ze zijn ontworpen in Duitsland maar ontvangen we het Swiss made label, omdat ze hier worden geproduceerd. Wij zijn als juwelier trots dat we ons een officiële dealer mogen noemen van deze horloges. Bent u benieuwd welke collectie van dit merk het best bij u past? Dan raden we aan om even op onze website rond te kijken.

Ons aanbod van Meistersinger horloges

We hebben een uitgebreid aanbod van Meistersinger horloges. De diverse collecties maakt het kiezen moeilijker maar maakt het wel leuker om de juiste te vinden. Zo hebben wij de collectie van Adhaesio. Dit is een nieuwe collectie van dit merk, de horloges hebben veel weg van de Perigraph. Ze bevatten naast een datumfunctie ook een tweede 24 uurs tijdsaanduiding. Een andere collectie is de No 1, No 2 en No3. Deze vallen onder de collectei van Einzeiger horloges. Ze hebben deze collectie beschikbaar gemaakt in drie uitvoeringen. Vandaar dat deze naam om de hoek komt kijken. Deze worden gemaakt in een handwinder en een automatische versie. Een andere bekende collectie is die van de Phanero. Dit is de collectie met de kleinste wijzerplaten. Dit is dus erg subtiel en daarbij zijn ze erg leuk voor kleinere polsen. Op die manier vallen ze wat minder op.

Meerdere collecties

Er zijn bij ons nog meer collecties van het merk Meistersinger. Zo hebben we een collectie die heel erg op de eerste collectie lijkt. Dit is de perigraph. Zit eruit als een stoer horloge met een gekleurde wijzerplaat. Deze zijn weer kenmerkend door hun handige functie als stopwatch. Een ander model is de Neo en Neo Q. Deze zijn erg leuk voor vrouwen.

Plaats een reactie