Home » Groupage

Groupage

Tegenwoordig is Groupage niet meer weg te denken in veel takken van de transportindustrie. Wij waren eigenlijk de eerste die met deze trend begonnen. Deze ontwikkeling kwam eigenlijk tegelijk met de introductie van de container. We begonnen jaren geleden met het vullen van containers voor deze trend. De eerste vaart ging naar New York toen der tijd.

Verschillende diensten waaronder Groupage

Naast de trend van Groupage bieden we verschillende diensten aan, waaronder Full Container Load. Dit wordt ook wel afgekort met FCL. Dit kan eigenlijk alleen plaatsvinden wanneer uw zending groot genoeg is om een hele container te vullen met uw eigen producten. Voor import maar ook voor export bent u bij ons aan het juiste adres. We zien onszelf graag eens een logistieke partner. Deze heeft dus kennis van beide gebieden. Het liefst regelen we het hele transportproces voor u. Wekelijks vervoeren we naar meer dan 700 bestemmingen. Deze bestemmingen liggen overal in de wereld. Via ons netwerk van meer 170 havens is het mogelijk om uw goederen te verschepen. Uw lading kut u afleveren bij de loods, of we zorgen ervoor dat he top locatie opgehaald word. Het voordeel hiervan is dat u het niet eens hoeft vervoeren naar de haven.

Uw meedenkende partner

In onze loods krijgt uw lading een plek toegewezen en daar wacht het totdat de export begint. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten, want door ons partnerschap met meer dan 140 havens hebben we de lading snel in een container. Er zijn wel bepaalde producten die bijvoorbeeld niet bij elkaar kunnen, maar via onze site kunt u alles vinden. Dit heeft allemaal met onze visie te maken over onze meewerken. Wilt u meer informatie over onze diensten en daarbij welke het best bij u past? Dan helpen we u graag telefonisch of via de mail.

Plaats een reactie