Home » Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

U kunt bij ons tennispark terecht voor verschillende dingen naast een heerlijke middag tennissen. Voor verschillende zaken kunt u een Zaal huren Delft overwegen. De stad is vanaf ons goed bereikbaar en ons park is toegankelijk voor iedereen in Nederland. U kunt wanneer u een zaal huur gebruik maken van verschillende zalen en kunt u zelf de doeleinden van deze zalen bepalen.

Er is van alles mogelijk bij Zaal huren Delft

Wij hebben voor ons tennispark meer functies beschikbaar dan alleen een tennisveld. U kunt zo ook een Zaal huren Delft overwegen. Het voordeel is naast dat ze goed te bereiken zijn, ook nog eens erg mooi zijn. U kunt kiezen uit het huren van meerdere zalen in een keer, maar u kunt ook één zaal huren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om onze pas gerenoveerde kantine te huren. Deze is mooi en erg nieuw. Het voordeel hiervan is dat er een bar bij zit. Onze zalen kunnen functioneren als bijvoorbeeld een vergaderruimte of eventruimte. Een event vindt plaats in allerlei vormen, dus we willen graag met u praten over de doeleinden van uw event. Het leuke van onze verhuurmogelijkheden is dat alles te huren is. Zowel alle tennisbanen als de zalen die we beschikbaar hebben. Dit maakt onze locatie ideaal voor bijvoorbeeld een teamuitje. U kunt een volledige dag inplannen door deze onderdelen met elkaar te combineren. U kunt bijvoorbeeld eerst een potje gaan tennissen en daarna gaan vergaderen over het komende jaar. Natuurlijk is dit weer in te vullen naar eigen creativiteit.

Het verhuren van de baan

Misschien hebt u niets met tennis, maar we kunnen u garanderen dat het voor een middag wel erg leuk is. Dus ga eens naar de site van Zaal huren Delft en ontdek de mogelijkheden voor u en uw bedrijf. We hopen u snel te zien op een van onze tennisvelden.

 

Plaats een reactie