Home » Koffiebar huren

Koffiebar huren

Koffiebar huren 

Barista’s, bekend om de goede koffie en de beste gastvrijheid. Meestal alleen te vinden in restaurants met een vaste locatie. Wij maken het echter mogelijk om je eigen koffiebar te huren en zo op locatie van de beste koffie te genieten!

Door een koffiebar te huren maak je het mogelijk om op een evenement, de bezoekers de beste koffie ervaring te geven. Verder is het ook niet gelimiteerd aan het huren van een koffiebar maar is het ook mogelijk om foodtrucks en gecertificeerde barista’s te huren. Dit alles is dan ook op locatie naar wens mogelijk.

Evenementen met de ultieme koffie beleving

Vaak zijn er bedrijven die het mogelijk maken om een koffiebar te huren, en niet meer dan dat. Hier is het dan ook mogelijk om een eigen barista te huren met eigen foodtruck of koffiebar. Deze barista’s zijn gecertificeerd in het creëren van de beste koppen koffie, lungo’s, espresso’s, noem het maar op. Zo zijn zij ook in staat om latte art te creëren. Op deze manier maakt het de beleving nog meer uniek.

Naast dat de barista’s goed zijn in het maken van de beste koffie en de mooiste latte art, zijn zij ook erg gastvrij wordt er voor zorgt dat de bezoekers van het evenement zich thuis voelen en helemaal worden mee genomen in de koffie beleving.

De aanvraag is geheel op maat en word in overleg helemaal gespecificeerd  voor uw evenement!

Koffiebar op festivals

Naast dat het mogelijk is om onze koffiebar te huren voor bij U op locatie of op evenementen is het ook mogelijk om onze koffiebar te huren voor op festivals!

Met een mobiele koffiebar zijn we mogelijk om de bezoekers van het festival te voorzien van de beste koppen koffie! Voor wanneer er echt flinke drukte wordt verwacht, is het ook mogelijk om nog een koffiebar in een grote pagodetent te bouwen. Op deze manier zijn onze barista’s in staat om meer 1500 koppen koffie per uur te serveren!

Plaats een reactie