Home » Psychologenpraktijk Amersfoort – Aandacht voor de persoon!

Psychologenpraktijk Amersfoort – Aandacht voor de persoon!

Psychologie is vaak een vaag gebied en een veelvoudige drempel voor mensen met problemen of klachten. Echter kan een psychologenpraktijk Amersfoort, u of iemand die u kent, enorm helpen in het verhelpen of verlichten van deze problemen of klachten. Het is begrijpelijk dat dit een flinke stap kan wezen in iemands leven. Een laagdrempelig, persoonlijk en verwelkomende praktijk is dan ook begrijpelijk een vereiste.

Bent u opzoek naar een psychologenpraktijk Amersfoort voor uzelf of iemand die u dierbaar is? Dan is psychologenpraktijk Kolkrijst een ideaal adres voor u. Zij verwelkomen u graag in de praktijk en staan op een professionele en persoonlijke manier klaar.

Toegankelijk en laagdrempelig

Dit is hoe zij vaak omschreven worden door de mensen die bij hen geweest zijn. U wordt altijd persoonlijk en professioneel ontvangen. U kunt uw verhaal doen en er wordt geluisterd naar uw problemen of klachten die u hinderen. Het is immers aan niemand toe te wensen om te leven met psychologische problemen of belemmeringen. Daar helpen zij u of uw dierbare dan ook graag bij.

Daarin staat de persoon altijd centraal. In het doorgronden van uw problemen of klachten is dat namelijk ook essentieel. Zo wordt er gewerkt aan de gestelde doelen, welke stapje voor stapje aangepakt worden. Hierin is een tempo dat past bij u opgenomen om te zorgen dat het werkt.

Psychologenpraktijk Amersfoort

Hier bent u altijd welkom voor een vrijblijvend en geheel kosteloos intakegesprek. Met u gaan zij uw problemen of klachten doorgronden om de situatie te begrijpen. Dit zorgt er namelijk voor dat het inzichtelijk is wat de oorzaak is, waar het mee te maken heeft en wat ervoor zorgt dat de problemen blijven of verergeren.

Uit de intake komen bepaalde bevindingen naar voren welke leiden tot een behandelvoorstel. Dit voorstel is voor u op maat gemaakt waarin uw doelen zijn opgenomen en wat de haalbaarheid is daarvan.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over hoe dit in zijn werking gaat en wat de psychologenpraktijk Amersfoort voor u betekenen kan? Leest u dan snel verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Plaats een reactie