Home » De mooiste trouwlocatie Gouda

De mooiste trouwlocatie Gouda

Een geschikte trouwlocatie vinden is soms behoorlijk lastig. Ondanks het grote aanbod van trouwlocaties voldoen niet alle trouwlocaties aan de eisen die jullie, het bruidspaar, stellen. De trouwlocatie moet namelijk echt subliem zijn. De gasten moeten volledig in de watten gelegd worden. De aankleding moet zijn zoals jullie die bedoelen, het programma moet volledig naar jullie wens zijn.

Om te beginnen jullie trouwlocatie. Als jullie in de randstad wonen moet de trouwlocatie goed te bereiken zijn, en niet te ver rijden. Immers, de meeste van jullie gasten zullen dan ook uit de randstad komen. De ideale plek voor deze bruiloft is dan de trouwlocatie Gouda. De trouwlocatie Gouda van Gasterij Vergeer. Gasterij Vergeer is een Gasterij die al zo’n 45 jaar gerund wordt door dezelfde familie. Een echt familiebedrijf dus!

Gasterij Vergeer is door de gemeente Gouda aangewezen als officiële trouwlocatie. Hier kunnen jullie elkaar dus het ja-woord geven! Het ja-woord wordt opgevolgd door een toast met een lekker hapje en een glaasje champagne! Of kiezen jullie juist voor koffie met een prachtige bruidstaart? Alles is mogelijk bij Gasterij Vergeer.

Neem eens contact op met Gasterij Vergeer! Met een persoonlijke intake komen jullie wensen aanbod. Willen jullie elkaar het ja-woord buiten geven, in de groene Reeuwijkse polder? Dat kan geregeld worden. De Gasterij beschikt namelijk ook over een buiten trouwlocatie. Ook deze plek is een officiële trouwlocatie. Een mooier decor voor de ceremonie is haast niet in te denken!

Omdat Gasterij Vergeer dus beschikt over een binnen- en een buitenlocatie zijn jullie altijd verzekerd van een droge bruiloft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de bruiloft in het water valt door een flinke plensbui. Toch kan dit prachtige decor jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Het is dus zeker de moeite waard om te kiezen voor de buiten trouwlocatie Gouda!

 

Plaats een reactie