Home » Een bedrijfstuin is meer dan een tuin!

Een bedrijfstuin is meer dan een tuin!

Een mooie bedrijfstuin doet meer dan je wellicht denkt! Zo dient een nette bedrijfstuin als visitekaartje van je bedrijf! De eerste indruk die mensen krijgen van de organisatie begint al wanneer ze de bedrijfstuin instappen. Je geeft direct aan wat voor organisatie je hebt wanneer met de bedrijfstuin.

Een goedverzorgde buiten ruimte zorgt naast een nette uitstraling ook bij het personeel voor vele voordelen. Zo kunnen ze in hun pauzes even een luchtje scheppen in de bedrijfstuin. Dit kan even een klein ommetje zijn, of gewoon een paar minuutjes buiten zitten op een bankje. Hierdoor is het personeel in mum van tijd weer opgeladen om door te werken. Een bedrijfstuin moet dus (misschien vanzelfsprekend) aan hele andere eisen voldoen dan een tuin bij iemand thuis. Daarnaast moet een bedrijfstuin ook onderhouden worden. Waar je bij je eigen tuin op een zaterdag nog wel eens de handen uit de mouwen wil steken ligt dat bij een bedrijfstuin wel anders. De bedrijfstuin moet onderhouden worden door een externe partij.

1 partij

Het is zeer verstandig om een bedrijf in te huren voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de bedrijfstuin. Voor het gemak is het aan te raden om te kiezen voor een partij die in al deze werkzaamheden kan voorzien. Zo voorkom je onduidelijke constructies en de vraag wie waar verantwoordelijk voor is. 1 partij voor alle werkzaamheden.

Wetten en regels

Daarnaast vergeten veel mensen dat een bedrijfstuin aan strenge wet-en regelgeving moet voldoen. In sommige gevallen kan dit voor enige problemen zorgen. Een ervaren bedrijf is dus een must voor deze klus!

Een bedrijf dat uitermate geschikt is voor deze werkzaamheden is Areamasters. Areamasters is een bedrijf dat al het werk uit handen kan nemen. Van het ontwerp dat aan alle eisen voldoet, tot de wet-en regelgeving. En van het aanleggen en het onderhouden van de tuin! Neem eens contact op met dit bedrijf om meer te weten te komen over de werkzaamheden!

Plaats een reactie