Home » serveerplanken bij Jongeneel Verpakkingen

serveerplanken bij Jongeneel Verpakkingen

Wat geef je je werknemers rond kerst? Een kerstpakket met leuke items natuurlijk! Het kan nog best lastig zijn om te beslissen wat er allemaal in het pakket moet. Een leuk cadeau is een cadeau dat de werknemers kunnen gebruiken, een cadeau waar iedereen gebruik van kan maken: serveerplanken.
Serveerplanken?’ zal je misschien nu denken? Ja je leest het goed: serveerplanken. Serveerplanken zijn namelijk verkrijgbaar in de leukste uitvoeringen. Iedereen neemt wel eens een hapje op de vrijdagavond na een week hard werken. Dan komt die serveerplank altijd van pas! Met een leuk design, of een mooi materiaal neemt de serveerplank een belangrijke positie in tijdens elke borrel. Zo zijn er borrelplanken van steigerhout, die geven een hippe, ruige, look. Er zijn ook strakke serveerplanken verkrijgbaar die gemaakt zijn van leisteen. Deze donkere, gladde steen geeft elke borrel een chique feel! Zo is dit cadeau dus geschikt voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Een serveerplank kan altijd!

Maar als je als werkgever een heleboel serveerplanken cadeau wilt doen, waar koop je die dan? Je kunt niet naar de stad om met 100 serveerplanken weer naar huis te rijden… Nee voor grote partijen van de leukste spullen ben je bij Jongeneel Verpakkingen aan het juiste adres. Dit bedrijf verkoopt een ontzettend groot assortiment aan verpakkingsmaterialen, maar dus ook aan andere leuke, producten zoals de serveerplanken. Je kunt bij Jongeneel Verpakkingen terecht voor alle verpakkingsmaterialen. Neem eens een kijkje op de site van Jongeneel om erachter te komen wat je allemaal nodig hebt van dit bedrijf!

Jongeneel Verpakkingen is gevestigd in Gouda. Mocht je behoefte hebben om de producten eerst in het echt te zien, dan kun je altijd even een kijkje komen nemen in de showroom van Jongeneel Verpakkingen. Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is altijd up-to-date. Jongeneel volgt alle ontwikkelingen in de markt op de voet en heeft zo het leukste assortiment van Nederland!

Plaats een reactie