Home » Speciale Disney escape room

Speciale Disney escape room

Disney heeft haar eigen escape room! Als je op zoek bent naar een betoverende escape room dan is die van Disney er eentje die hier goed bij past! The Escape Challenge is de naam van de escape room van Disney. Je moet de steen der wijzen vinden in deze escape room. Hier komen verschillende uitvinden van vroeger bij kijken, zoals de stoomtrein of andere belangrijke machines. De kamer begint bij een kapitein van een schip met piraten. In deze kamer zijn zelfs acteurs aanwezig zodat alles nog echter zal worden.

Andere leuke escape rooms
Naast bovenstaande escape room zijn er natuurlijk nog veel meer leuke kamers om te proberen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een escape room omgeving Utrecht? Hier heb je bijvoorbeeld de Tijdbom kamer. Het is hier de bedoeling om op tijd de tijdbom te deactiveren en de bewoners te redden. Of wil jij liever een escape room die in een enge setting zoals een piratenschip of een gevangenis afspeelt? Ook hier voor heb je genoeg aanbieders in Utrecht. Zoek voor je escape room omgeving Utrecht online alvast op welke kamers er zijn en kies de kamer uit die voor jou het leukste is.

Perfect teamuitje
Een escape room omgeving Utrecht is natuurlijk leuk om samen met vrienden en familie te doen, maar ook als bedrijfsuitje is dit erg geschikt. Als je met jouw team een escape room gaat doen, is dit heel erg goed voor de teambuilding. Er zijn zelfs diverse kamers te vinden waar je van tevoren met een coach gaat praten en dan na het doen van de escape room ook. De coach gaat vertellen wie welke rol in het samenwerken met elkaar had en hoe bepaalde dingen beter kunnen. Na deze tips ga je nogmaals de escape room doen en volg je de tips.

Plaats een reactie