Home » Alchemilla Mollis

Alchemilla Mollis

Een bekende bijnaam van de Alchemilla Mollis is de vrouwenmantel of de leeuwenklauw. Je ziet de plant best wel regelmatig terugkomen in een tuin. Vaak weten mensen alleen niet dat hij erin staat. Je kunt deze mooie plant herkennen aan mooie gekartelde en behaard groengele bloemen die hij voorbrengt. Een ander kenmerk van deze plant is dat het water op de plant blijft liggen na de regen. De plant is gemiddeld rond de 40 centimeter hoog en bloeit vooral tussen mei en september. Wat hem zo populair maakt is dat hij een lange bloeitijd heeft. De plant is familie van de rozen, dit komt omdat hij ongeveer een soortgelijke bloem voortbrengt. De plant is leuk te combineren met de campanula, centaurea, geraniums, host, santolia en natuurlijk rozen.

Koop de Alchemilla Mollis bij ons

Bij ons is het mogelijk om de Alchemilla Mollis aan te schaffen. Sinds een aantal jaren beschikken we over een webshop waarin u alles kunt vinden. Uiteraard wordt deze plant bij u thuis afgeleverd. Wij garanderen dat hij er in de meeste gevallen binnen een week is. We zetten hem ook graag in uw tuin. Naast deze plant hebben wij nog veel meer planten in het assortiment. Zo hebben we verschillende klimplanten, rozen, bomen, grassen en zelfs bamboe. Naast een webshop voor verschillende planten kunnen wij ook zorgen voor uw tuin door onze tuinaanlegservice. Op onze website ziet u gelijk het hele aanbod van onze kwekerij.

Meer dan planten

Zoals we net al vertelenden is de Alchemilla Mollis niet het enige wat wij verkopen. Wij bieden nog veel meer producten aan die thuishoren in de tuin. Zo zijn we sinds kort gestart met de verkoop van tuinmeubelen en daar bijhorende accessoires. Van gehele loungesets, stoelen, banken en bijzettafels. Alles kunt u in onze webshop vinden. Neem eens een kijkje!

Plaats een reactie