Home » Een stil industrie gebied, het is mogelijk

Een stil industrie gebied, het is mogelijk

Als we denken aan een industriegebied, dan denken we vaak aan bulderende vrachtauto’s, aan machines en veel mensen die aan het werk zijn. Dit kan de nodige geluiden opleveren, dit gaat vaak dag en nacht door. Maar is het mogelijk om een stillere omgeving te hebben in het industriegebied. Er zijn middelen om het geluid in ieder geval ernstig te verminderen. Dit kan door de insutrial ven silencer. Dit apparaat kan ervoor zorgen dat de ventilatiesystemen minder geluid beginnen te maken en dat er daardoor ook decibellen worden verminderd. We kunnen er dus met elkaar verzorgen dat er een stillere industriegebied ontstaan kan worden.

Industrial vent silencer

Een industrial silencer is een demper op de ventilatiesystemen. Deze ventilaitesystemen zorgen voor een constant geluid van een aantal decibellen die ervoor kunnen zorgen dat als mensen daar te lang aan het werk zijn gehoorschade op kunnen lopen. Dit kan niet de bedoeling zijn en daarom is deze demper ontwikkeld. Er zijn verschillende types op de markt gekomen om het geluid te dempen.

Type 1

Het is eerste type van de industrial silencer is een standaardtype. Het is ook een goedkopere versie maar wel met een aantal standaard specificaties. Zo zijn de afmetingen gewoon standaard, en heeft het niets extra’s. verder doet dit type precies wat het nodig heeft en dat is namelijk het geluid dempen van de ventilatiesystemen.

Type 2

Het tweede type is een persoonlijk ingestelde type die volledig wordt geproduceerd naar jouw wensen. Er kunnen specificaties worden toegevoegd en ook over de afmetingen kan het één en ander worden veranderd.

Aankopen

Het aankopen van een industrial vent silencer gaat niet zomaar. Dat heeft een bepaald proces, het begint bij het contact opnemen van de producent. Je kunt meer informatie vinden op de website.

Plaats een reactie