Home » Na school naar BSO De Bilt

Na school naar BSO De Bilt

Wanneer de schooldag klaar is zijn je ouders in veel gevallen nog niet thuis. Voor deze kinderen heb je de BSO De Bilt. Deze letters staan voor Buiten Schoolse Opvang. Kinderen kunnen na schooltijd hier naartoe en worden hier ook opgevangen. Doel hiervan is om werkende ouders te ontlasten. Wanneer ouders op kantoor werken zijn ze vaak niet om 15.00 uur al klaar met werken. De baas legt in veel gevallen nog minimaal 2 uur beslag op hun tijd. Maar wanneer je kinderen hebt kun je die niet zo lang buiten de school laten staan. Zeker wanneer het regent is dit bijna onmenselijk. Het kan zelfs worden aangemerkt als verwaarlozing. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

 

BSO De Bilt

Wanneer je kiest voor BSO De Bilt bieden we je kind erg goede zorg. Uit school wordt het kind opgehaald en brengen we het naar de opvang. Hier wordt onder het genot van wat drinken en een gezonde snack de dag doorgesproken. Kinderen kunnen hier hun hart luchten en hun ei kwijt. Hierna zijn er diverse activiteiten. Kinderen kunnen naar een eigen muziekles of sportvereniging worden gebracht. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat uw kind bij de opvang een leuke activiteit volgt. Hier bieden we ook verschillende creatieve activiteiten die kinderen in hun vrije tijd kunnen doen. Hier leren ze ook nog eens van.

 

Huiswerkbegeleiding

Zeker in de oudere groepen van de basisschool moeten kinderen nog weleens wat huiswerk maken. Sommige kinderen hebben hier weleens moeite mee. Daarom biedt BSO De Bilt nu ook huiswerkbegeleiding aan. De leidsters hebben soms ervaring met het werken op basisscholen waardoor ze de lesstof in algemene zin ook kunnen beheersen. Dit is zeer gunstig voor leerlingen die een kleine achterstand op dreigen te lopen. Met een beetje input en hulp vanuit onze leidsters kunnen ze toch verder worden geholpen met een vak waar ze op vastlopen.

Plaats een reactie