Home » Een garage in Oud-Beijerland?

Een garage in Oud-Beijerland?

Garage oud Beijerland

Uw auto verdient goede zorg. Reparaties, herstelwerkzaamheden, controles of andere werkzaamheden moeten allemaal uitgevoerd worden door mensen die verstand van zaken hebben. Tenslotte is uw auto u heel wat waard. Naast het feit dat een auto ontzettend veel geld kost en dat er daarom goed voor gezorgd dient te worden moet u te allen tijde kunnen rekenen op uw auto. In kou of juist in hitte moet uw wagen altijd werken en u van A naar B brengen.

 

Dat lukt alleen wanneer er goed onderhoud wordt uitgevoerd op uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de steeds terugkerende APK, de kleine beurt en zelfs af en toe een grote beurt. Uw auto heeft steeds aandacht nodig. Voor deze en andere werkzaamheden heb je dus een goede garage nodig. Een garage waar u op kunt vertrouwen, die alle werkzaamheden perfect uitvoert.

 

Een garage die aan bovenstaande eisen voldoet is de garage Oud-Beijerland AVS auto’s. AVS auto’s is een autobedrijf dat sinds 2008 bestaat. Het bedrijf is opgezet door André Vuik en hij werkt al jaren met passie in de autowereld. Er is haast geen auto waar André Vuik nog niet mee heeft gewerkt. De compagnon van André, Aart Velthoen is net zo’n autoliefhebber als André. Samen runnen ze AVS auto’s met veel passie en liefde voor hun vak.

Voor AVS auto’s is niets te gek. Als het rijdt of rolt kun je ermee terecht bij AVS auto’s zo kun je bijvoorbeeld ook met reparaties voor caravans of campers terecht bij AVS.

De mogelijkheden bij AVS zijn ontzettend groot. Denk bijvoorbeeld aan reparaties, herstelwerkzaamheden, het uitlijnen van de auto, chiptuning, automaat spoelen, inlaat reinigen, VAG reparaties en modificaties. Maar ook voor zaken die niet zo technisch zijn zoals finaciering of de aan- en verkoop van occasions bent u bij AVS auto’s aan het juiste adres bij de garage Oud-Beijerland!

Plaats een reactie