Home » Zinken emmers

Zinken emmers

Zinken emmers

Zinken emmers zijn geschenkverpakkingen die zeer duurzaam en multifunctioneel zijn. Het zijn zeer sfeervolle en gezellige emmers die een extra dimensie geven aan uw geschenk; de ontvanger van uw geschenk zal dit dubbele cadeau absoluut waarderen. Naderhand kunnen zinken emmers voor van alles hergebruikt worden; nogmaals als geschenkverpakking bijvoorbeeld, maar ook als decoratie of versiering. Multifunctioneel inzetbaar dus!

 

Bij Jongeneel Verpakkingen kunt u verschillende zinken emmers kopen. De formaten en uitvoeringen zijn verschillend; er zijn zowel grote als kleinere zinken emmers bij ons verkrijgbaar. Hierdoor kunt u allerlei soorten geschenken combineren met onze zinken emmers: er is ontzettend veel mogelijk!

 

Kijk snel in onze webshop als u meer wilt weten. Hier kunt u ook ons volledige assortiment op het gebied van zinken emmers vinden. Zo kunt u goed voor uzelf bepalen welke zinken emmers voor u geschikt zijn. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

 

De voordelen van zinken emmers

Zinken emmers zijn een mooi stukje duurzaamheid, gecombineerd met multifunctionaliteit. Er zijn feitelijk alleen maar voordelen verbonden aan het gebruik van zinken emmers. Er zijn bij Jongeneel Verpakkingen verschillende afmetingen en formaten te verkrijgen omtrent zinken emmers:

 

  • 22 x 16 cm (inhoud 5 liter)
  • 24 x 22 cm (inhoud 8 liter)
  • 29,5 x 26,5 cm (inhoud 12 liter)
  • 29,5 x 29,5 cm (inhoud 12 liter)

 

Zinken emmers worden vaak gebruikt om bierflesjes mee cadeau te doen. In dit geval worden de zinken emmers opgevuld met houtwol of papierwol zodat de flesjes een zacht bedje hebben. Dit maakt het geheel bijzonder chique, en tegelijkertijd veilig. Het voegt veel toe aan uw toch al fijne geschenk, en de gelukkige ontvanger kan de zinken emmer naderhand gebruiken als bijvoorbeeld decoratie in de tuin! Toch een stuk leuker dan normaal cadeaupapier.

 

Meer weten? Kijk dan snel op onze website!

Plaats een reactie