Home » Voordelen van een Powerflush

Voordelen van een Powerflush

Ook bij een auto met een automatische versnellingsbak gaat op een gegeven moment slijtage zich voordoen. Er wordt door veel mensen ontkent dat dit zo is, maar in de praktijk is dit wel zo. In de automaat zit automaatolie, deze automaatolie raakt op een gegeven moment vervuild. Door die vervuiling raken de oliekanalen en de lamellen vervuild. Als je bij je automaat geen Power Flush laat uitvoeren kan je automaatbak volledig vernieuwd, gereviseerd of gerepareerd worden. Dit kost veel geld het kan voorkomen worden door een Power Flush uit te voeren.

 

Bij een Power Flush behandeling wordt er op een geavanceerde manier de automaatbak, het stuurhuis en het motorblok helemaal gereinigd met een methode van spoelen en reinigen. Met deze methode kan ook het aircosysteem schoon gemaakt worden. De behandeling power flush wordt op de volgende manier uitgevoerd.

 

Een Power Flush spoelmachine pompt vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto-onderdelen. Zo wordt al het vuil uit de oliekanalen en de lamellen verwijderd worden. Al het afvalwater wordt opgevangen en al de olie wordt volledig ververst. Er zal geen enkel vuiltje meer in uw auto blijven hangen en uw auto rijdt weer als een trein.

 

Heeft u ook een automaat en denkt u mijn auto heet laatste tijd moeite met optrekken, geeft storingen aan of ruikt u een nare geur? Laat een Power Flush behandeling uitvoeren. Als u langer blijft doorrijden met de storingen zal u heel wat duurder uit zijn dan dat u een Power Flush laat uitvoeren. Wees daarom verstandig en laat op tijd een Power Flush behandeling uitvoeren.

Plaats een reactie