Home » Bedrijfspand Ede

Bedrijfspand Ede

Bent u zoek naar een geschikte makelaar voor uw bedrijfspand Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u nou uw bedrijfspand wilt verkopen of een nieuwe pand kopen, alles kan bij ons. Onze ervaren bedrijfsmakelaars adviseren u heel graag. U moet namelijk me verschillende dingen rekening houden, dit zijn dingen als taxatie op hoog niveau. Ook voor vastgoedbeleggingen kunt u terecht bij ons. Naast onze uitgebreide kennis over deze markt en ons grote netwerk, kunnen wij een hoop voor u betekenen. Onze makelaars zijn namelijk persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in uw situatie. Dit heeft voor u een voordeel dat ze zich helemaal voor u geven. Ook bent u dan gegarandeerd van een aanpak die past bij uw situatie. Lees meer over onze aanpak van verhuur, huur, kopen en verkopen van bedrijfspanden.

Verhuur en verkoop van een bedrijfspand Ede

Bij de verhuur of verkoop van een bedrijfspand Ede is het prettig om een makelaar aan uw zijde te hebben die exact weet wat er speelt in de markt van het vastgoed. Dit is om precies te zijn de commerciële vastgoedmarkt. Er zijn namelijk wel een aantal financiële risico’s die verbonden zijn aan de verhuur of verkoop van panden van bedrijven. We kijken naar de financiële risico’s maar ook naar wat een reële prijs is voor uw pand. Het voordeel hiervan is voor u dat uw weet waar u een beetje rekening mee moet houden. Ook geven we advies over hoe u uw pand het best te koop kan zetten. Onze bedrijfsmakelaars kunnen u als de beste adviseren in alles wat u wilt weten.

Kopen of huren

Als u een nieuw bedrijfspand Ede wilt kopen of huren, kunnen we u altijd adviseren over alles wat hier bij komt kijken. Hierbij moet u denken aan de locatie, onderhoudsstaat, prijs en voorwaarden.

Plaats een reactie