Home » Goede patchkabel kopen doe je hier!

Goede patchkabel kopen doe je hier!

Een patchkabel nodig? Dan kun je gewoon een goede, nieuwe kabel kopen tegen een zeer scherpe prijs op internet. Er zijn verschillende aanbieders van de patchkabel. De meeste bedrijven rekenen hoge prijzen voor de patchkabel. Echter is er een bedrijf dat InfraTEL heet, dat de patchkabel tegen zeer scherpe tarieven aanbiedt.

Eerst even een stapje terug, de patchkabel. Wat kun je eigenlijk met deze kabel, en waar heb je hem voor nodig?

Een patchkabel is een kabel waarmee je verschillende apparaten aan één router binnen een netwerk kan verbinden. Denk bijvoorbeeld aan printers, computers of modems. De naam patchkabel is eigenlijk een andere naam voor een ethernet-kabel. Deze kabels hebben dezelfde functie en werken op een gelijke manier. De patchkabel is erg populair vanwege zijn snelle en foutloze bestandsoverdracht. Daarnaast heeft een patchkabel geen last van storingen, waar dat wel zou kunnen wanneer je gebruik maakt van een draadloos netwerk.

Vele patchkabels door elkaar kunnen soms erg verwarrend worden. Om goed bij te houden welke patchkabel bij welk apparaat hoort, is het verstandig om te kiezen voor gekleurde patchkabels. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat het eenvoudig wordt om de kabels uit elkaar te houden, en ze te rangschikken.

Dan weer terug naar de winkel. InfraTEL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in data-en communicatienetwerken. De patchkabel maakt hier onderdeel van uit. InfraTEL biedt de patchkabel aan in verschillende uitvoeringen, kleuren en samenstellingen. Neem eens een kijkje in de webshop van InfraTEL om erachter te komen welke patchkabels jij kunt gebruiken in je netwerk.

De kabels die je bij InfraTEL zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën. Hier zit een prijsverschil tussen dat de moeite waard is om eens goed te bekijken.

Bestel je de patchkabel voor 16.00 uur? Dan worden de producten de volgende dag al afgeleverd! Dat is de perfecte service van InfraTEL!

Plaats een reactie