Home » 5 Schadetips van garage Utrecht

5 Schadetips van garage Utrecht

*KRAK*… Nee hé, de auto achter je zit tegen de bumper aan! Je hebt schade aan de auto… Schade komt nooit op een goed moment, want je bent op weg naar een afspraak en wilt zeker niet te laat komen. Zet dat maar uit je hoofd, want nu moet eerst al het papierwerk worden ingevuld. Omdat niemand hier blijf van wordt, geeft autoschadeherstel garage Utrecht vijf tips om autoschade zo goed mogelijk af te handelen.

 

  1. Getuigen

Zijn er getuigen in de buurt? Vraag direct of ze een verklaring kunnen geven en hun contactgegevens. Ook moet je direct het kenteken van de tegenpartij noteren. Ook al lijkt deze persoon nog zo aardig, het komt nog wel eens voor dat iemand alsnog wegsprint. Met een kenteken kan de persoon altijd worden teruggevonden en de verklaring van een getuigen kan in je voordeel werken.

 

  1. Schadeformulier invullen

Vul het schadeformulier direct in. Is er een schade waar meerder partijen bij betrokken zijn, vul het dan het liefst samen met de tegenpartij in. Achteraf kunnen hier dan geen misverstanden meer over ontstaan. Schets een duidelijke tekening en bepaal wie de schuldige is. Zo kan de verzekeringsmaatschappij direct aan de slag.

 

  1. Hulpdiensten inschakelen

Rijdt een voertuig niet meer, schakel dan de hulpdiensten in. Het is niet verstandig om een volledige opstopping te veroorzaken. Rijden de auto’s nog, dan handel je dit op een uitwijkplaats of parkeerplek verder af. Zo niet, dan moet je weggesleept worden.

 

  1. Schade melden

Meldt de autoschade bij een lease- of verzekeringsmaatschappij, met het verzoek dat je de schade wilt herstellen. Dit kan je bijvoorbeeld dezelfde dag nog laten doen bij een autoschadeherstel garage Utrecht.

 

  1. Afspraak maken

Om de schade te herstellen maak je een afspraak bij een autoschadeherstelgarage. Utrecht kent er velen, waaronder De Vos autoschadeherstel.

 

De Vos autoschadeherstel

Schade is nooit leuk, maar De Vos autoschadeherstel garage Utrecht zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer zonder deuken en krasjes de weg op kunt. Afspraak maken? Neem dan direct contact op!

Plaats een reactie