Home » Kuikens kopen

Kuikens kopen

Wanneer uw kinderen helemaal verliefd zijn op de donzige, kleine kuikentjes kunt u er bijna niet omheen. Dan hebt u maar een keus en dat is kuikens kopen. Wanneer u hier over na denkt bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u de liefste kuikens aanschaffen voor bij u in huis. Er is een groot voordeel aan het houden van kuikens. Wanneer ze vanaf jongs af aan bij u gezin zijn, zijn ze veel beter gewend aan u. Hierdoor kunt u een sterkere band opbouwen met deze donzige vriendjes. U kunt ze op die manier houden totdat ze volwassen kippen zijn. Hoe langer u ze heeft, hoe tammer u ze kunt maken. En als ze toch heeft, kunt u maar beter kippen hebben die erg tam zijn.

Kijken kopen via onze site

Vanaf maart kunt u kuikens kopen bij ons Vanaf deze tijd zijn ze namelijk beschikbaar bij ons. Dit zijn kuikens voor zowel grote als krielkippen. Veel mensen denken dat ze alleen kippen kunnen houden wanneer ze een grote tuin hebben, maar niets is minder waar. Ook in een kleine tuin kunnen er kippen worden gehouden. Hiervoor zijn juist de krielkippen een uitkomst. Deze zijn namelijk veel kleiner dan de normale kip en hebben veel minder ruimte nodig om te leven. Ook zijn deze kippen veel lichter. Gemiddeld zijn ze 3 tot 5 keer lichter dan normale kippen. We maken bij kippen altijd onderscheid in sekse. We gaan er vanuit dat u hennetjes koopt bij ons. Het voordeel hiervan is, dat u geen afstand hoeft te doen als ze volgroeit zijn.

Verzorging

Wanneer u overgaat tot kuikens kopen denkt u natuurlijk gelijk aan de eindeloze verzorging. Dit valt bij kuikens gelukkig enorm mee. Wanneer u ze heeft gekocht raden we wel aan om van te voren de plaats waar de kuikens komen te staan even goed schoon te maken.

Plaats een reactie