Koude koffie steeds populairder in 2017

0

In 2017 verandert er veel in de koffie markt en wat men graag ziet. De eerste bijzondere trend is dat de koude koffie steeds populairder wordt. Starbucks was natuurlijk een soort trendsetter met de Frappuccino, maar we zien het nu bij de lokale koffie barretjes ook steeds meer. Een barista huren kan natuurlijk helpen om de lekkerste ijskoffies te serveren in jouw koffiebar. Barista’s weten precies welke smaken ze het beste met elkaar kunnen combineren om de lekkerste koffies te kunnen serveren. Vooral op warme dagen is een ijskoffie natuurlijk een uitkomst en lekker om gedronken te worden. Wat dit jaar ook een trend is, is koffie wat gemaakt is met het beste water. De smaak van de koffie wordt steeds belangrijker gevonden, iedereen is gewend geraakt aan de beste koffie en dit zien we ook terug in de koffie trends. Er wordt op dit moment steeds meer met het beste water gewerkt zodat de koffie ook steeds beter gaat smaken. Een groot deel van de koffie bestaat natuurlijk uit water dus wanneer er hoogstaand water gebruikt wordt, wordt de smaak van de koffie nog beter.

Barista huren bij Barista Company
Een barista huren is mogelijk bij Barista Company, de barista kan helpen om de lekkerste koffies te serveren. Het is op de koffie markt ook een trend dat de koffie vaak gecombineerd wordt met eten zoals een lekker taartje. Ook hier kan veel in gevarieerd worden, bij elke koffie past natuurlijk weer een ander taartje. Wat we verder zien is dat de recepten steeds plantaardiger worden. Sojamelk, speltmelk en amandelmelk worden de basis van speciale koffies, dit is naast lekker ook gezonder, wat ook een trend is. Wat we verder zien is dat koffieproeverijen steeds meer georganiseerd worden. Op deze manier kan men meerdere koffies proberen en combineren met verschillende lekkernijen.

Koude koffie steeds populairder in 2017
Rate this post
Delen met kennis of vrienden?Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share.

About Author

Leave A Reply