Home » NSF Certificaat voor voedingsmiddelenindustrie

NSF Certificaat voor voedingsmiddelenindustrie

Het is als producent van etenswaren of dranken enorm belangrijk om hygiëne hoog in het vaandel te houden. Het is immers ook zo dat wanneer anders blijkt dat dit vaak ook breed uitgelicht worden. Daarom moeten alle mogelijke kansen op bacteriën of iets onhygiënisch gereduceerd worden tot een minimum. Hier in zijn smeermiddelen en onderhoudsmiddelen met een NSF certificaat voor machines een uitstekende optie!

Bent u benieuwd naar smeer- en onderhoudsmiddelen met een NSF certificaat? Dan bent u bij Bardahl aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om u hierin te voorzien en kunnen uitstekend adviseren in het best bij uw machine passende product. Op deze manier wordt u verzekerd van een optimale werking en weet u voor de toekomst wat u hebben moet.

Wat is een NSF certificaat?

Wanneer een smeer- of onderhoudsproduct goedgekeurd is door de NSF betekend het dat, dit product voldoet aan de strikte veiligheidsnormen. Het is een speciaal Amerikaans keurmerk welke de voorwaarden en normen stelt waar een dergelijk product aan voldoen moet. Dit keurmerk is wereldwijd een standaard geworden en een uitstekende maatstaf.

Dankzij het uitvoerig testen en onderzoeken van de producten bent u verzekerd van een uitstekend product. De producten worden namelijk doorgaans getest op kwaliteit en duurzaamheid door zowel NSF als Bardahl zelf.

NSF in de praktijk

De producten met een NSF certificaat welke zij u te bieden hebben betreffen smeermiddelen, onderhoudsproducten en koelmiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij hebben sommigen van deze producten ook bijzondere eigenschappen die u nergens anders vind. Zo beschikken diverse gecertificeerde middelen over het Polar Attraction Formula.

Deze formule zorgt ervoor dat er micro magnetische deeltjes aanwezig zijn in het middel. Hiermee wordt, bijvoorbeeld het smeermiddel, aangetrokken tot het metalen oppervlak. Dit zorgt ervoor dat er een smeerfilm ontstaat die betere bescherming biedt. Het resultaat hiervan is minder slijtage en minder onderhoud aan de machine!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het NSF certificaat en gecertificeerde middelen voor uw machines? Neemt u dan een kijkje op de website voor meer informatie of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Plaats een reactie