Home » Elektrische haard

Elektrische haard

Met een elektrische haard die je bij ons aanschaft ben je verzekerd van een prachtige warme woonkamer. Een haard als deze geeft enorm veel sfeer en daarbij ziet het er erg leuk en gezellig uit. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende haarden die werken op de elektrische verbinding. Zo hebben we moderne haarden en inbouwhaarden. Ook zijn er complete schouwen bij ons te bestellen. En met bestellen bedoelen we dat ze ook op onze site te bestellen zijn. Natuurlijk kunt u ook in onze showroom langskomen, maar op onze site zijn ze allemaal te zien. U kunt daar ook zien wat de meest populaire haarden zijn bij de mensen die een aankoop hebben gedaan.

Elektrische haard voor alle woningen

Een elektrische haard kan in principe in alle woningen geïnstalleerd worden. Het leuke daaraan is dat ook echt iedereen er een kan bestellen. In tegenstelling tot een ander haardvorm kan deze altijd wel in uw huis. Dit komt omdat er veel verschillende vormen van onze haarden zijn. Zo hebben we als eerste een haar die in de wand te plaatsen is. deze is geschikt voor bijna alle muren. Wel moet men altijd even opletten, op wat voor muur het is. Lees daarover hieronder meer.

Sterkte van de muren

Wanneer het een muur is die ook dient als een draagmuur is het niet handig om daar uw elektrische haard in te bouwen. Wanneer u een muur heeft die niet sterk genoeg is of erg dun, kan het natuurlijk ook niet. Een tweede variant is de haard die voor uw muur staat. Deze is bijna goed met alle soorten muren. Wel moet deze muur weer sterk genoeg zijn om deze haard te dragen. De derde vorm kan echt in elk huis, dit is namelijk de haard die voor een muur is geplaatst. Voor meer informatie gaat u naar onze website.

Plaats een reactie