Home » Groenvoorziening

Groenvoorziening

Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van de groenvoorziening. Van aanleg tot de onderhoud van buitenruimtes. Voor alles wat maar met groen te maken heeft, kunnen wij voor u maken en onderhouden. Onze medewerkers kunnen er met hun vakkundige kennis voor zorgen dat uw buitruimte er weer prachtig uit ziet. Het is belangrijk om uw buitenruimte goed te verzorgen. Wij gaan altijd voor de volledige verzorging van uw tuin. Hiermee bedoelen we dat we staan voor aanbrengen, het voorzien en het aanplanten van groen in een gebied naar uw keuze. Bij een voorzieningsgebied zoals deze kunt u denken aan tuinen, ossen, parken, buitengebieden, attractieparken of bijvoorbeeld een natuurterrein. Wanneer u verder leest, ontdekt u al onze werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren.

Werkzaamheden en groenvoorziening

Wij doen verschillende werkzaamheden op gebied van de groenvoorziening. Zo brengen wij bijvoorbeeld beplanting aan in uw tuin. Ook doen we aan boomverzorging. Daarbij hoort ook snoeien en maaien, bestrijden van onkruid, aanleg van een gazon, bemesting, aanleggen van daktuinen en bladruimen. Zoals u ziet zijn dit allerlei werkzaamheden, maar alles heeft te maken met de buitenomgeving van uw tuin of bedrijfspand. Onze vakbekwame medewerkers hebben veel ervaring met o.a. de aanleg van tuinen, parken, daktuinen en speelterreinen. Dit laatste is weer een andere afdeling bij ons bedrijf. Dit vergt namelijk weer een hele andere aanpak en werkwijze.

Een perfecte verzorging

Wij gaan voor een perfecte verzorging van uw groenvoorziening. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden door onze integrale aanpak waarbij we de verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling en verzorging van uw buitengebied. Door de korte lijnen, die wij hebben met onze projectleiders en opdrachtgevers, kunnen we met één telefoontje alles te weten komen over een project. We zeggen dat we uw tuin altijd buitengewoon verzorgen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat we voor u kunnen doen? Kijk even op onze website.

Plaats een reactie