Home » Glas op maat plaatsen in uw woning?

Glas op maat plaatsen in uw woning?

Voor uw woning is er niks minder belangrijk dan dat deze goed gebouwd is. Dit houdt in dat er geen lekkage behoort te wezen of fouten in de structuur. Echter komt het vaak nog voor dat ramen van, vaak wat oudere, huizen nog gaan lekken. Dat is waar glas op maat laten plaatsen goed van pas komt!

Bent u benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn en wat voor meerwaarde dit voor u hebben kan? Dan bent u bij de Noorder aan het juiste adres beland! Zij helpen u graag verder met het realiseren van een dergelijk opdracht en weten hier alles van af.

Diverse doeleinden van glas

Het hoeft niet altijd een lekkende ruit te betreffen. Zo kunt u ook glas op maat nodig hebben voor een glazen wand in uw kantoor of om een mooie aanbouw aan uw huis te maken. Hiervoor zijn veel verschillende soorten glas beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het gebruik van hard-, isolatie-, HR++ of veiligheidsglas. Zo is er altijd een type glas dat aansluit bij uw wensen.

Omdat geen enkel kozijn hetzelfde is en aan andere verwachtingen voldoen moet is het belangrijk dat het glas op maat gemaakt wordt. Met een afwijk van minder dan een millimeter kan immers al voor een lekkage zorgen!

Glas op maat ontwikkelen

Het glas op exact de juiste maat ontwikkelen vereist vakmanschap en kennis van de technieken. Zo wordt het kozijn bij u exact opgemeten en kunt u dit gemakkelijk bestellen. Daarna wordt uw nieuwe ruit ontwikkeld om exact te passen in uw kozijn. Indien u de exacte afmetingen al weet, wellicht van toen u uw huis kreeg, kunt u deze ook doorgeven. Dan kunt u het glas op maat direct bestellen!

Contact

Wilt u meer weten over  wat de mogelijkheden zijn of wilt u meer informatie? Op hun website leest u alles over glas op maat. Uiteraard mag u ook bellen, zij staan u graag te woord!

 

Plaats een reactie