Home » Resultaatgericht Schoonmaken Rotterdam.

Resultaatgericht Schoonmaken Rotterdam.

SVP Schoonmaak is de partij voor al uw schoonmaak en onderhoud werkzaamheden aan en in uw gebouw. Zij bieden verschillende services aan op gebied van schoonmaak en onderhoud en doen aan resultaatgericht schoonmaken in de regio Rotterdam. Zij zijn actief in verschillende branches als de automotive, kantoren, onderwijs, zorg, wooncomplexen, haven en  industrie.

Hier bieden zij verschillende services. Zo kunnen zij in uw gebouw verschillende werkzaamheden uitvoeren waarbij zij resultaatgericht schoonmaken. Denk daarbij aan:

  • Schoonmaken en schoonhouden
  • Glasbewassing en gevelreiniging

Schoonmaken en schoonhouden

Bij SVP Schoonmaak is schoon echt schoon. Bij SVP Schoonmaak gaat schoonmaken in uw gebouw namelijk verder dan alleen het stofzuigen en een doekje halen over de bureaus. Hun opgeleide werknemers nemen ook de tijd om alle kleinere dingen ook schoon te maken. Denk aan toetsenborden en deurklinken als voorbeeld. Daarbij komt ook dat zij alles op zijn plek laten zodat uw werknemers ongestoord verder kunnen als zij op kantoor komen.

Glasbewassing en gevelreiniging

Een goede verzorgd gebouw geeft een totaal andere indruk dan een vies en vervuild gebouw. Daarom is het belangrijk uw gebouw in top staat te houden. Omdat het vies worden van uw gebouw geleidelijk gaat en, niet in ene keer gebeurt, zult u het zelf niet snel opmerken. Daarom is het belangrijk periodiek, uw glazen te laten wassen en de gevels, te laten reinigen voor een frisse uitstraling.  Voor resultaatgericht schoonmaken bent u bij SVP Schoonmaak aan het juiste adres.

SVP Schoonmaak

Naast deze services verzorgt SVP Schoonmaak ook resultaatgericht schoonmaken op gebied van specialistische reiniging, sanitaire voorzieningen en calamiteitenservice. Zo kunnen zij u een totaal pakket bieden op gebied van schoonmaak en onderhoud om u compleet van uw zorgen te ontlasten.

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf of bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via de website van SVP Schoonmaak voor meer informatie en contact gegevens.

 

 

Plaats een reactie