Home » SVP Schoonmaakbedrijf Delft

SVP Schoonmaakbedrijf Delft

SVP Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf Delft gefocust op de omgeving van Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Zoetermeer en Dordrecht. SVP Schoonmaak heeft in die omgeving een gevestigde naam en levert altijd een positieven en professionele uitstraling.

Dit bedrijf heeft in de omgeving als familiebedrijf zijnde een sterke naam gemaakt in de omgeving en staat voor kwalitatief onderhoud en schoonmaak.

De mensen van…

De mensen van schoonmaakbedrijf Delft, SVP Schoonmaak, hebben een passie voor schoonmaken. Het personeel zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd. Zij werken met een glimlach en zijn altijd vriendelijk voor de mensen in en om het bedrijf waar zij werken. Groeten, werken door en helpen indien nodig. Als zij bijvoorbeeld actief zijn in een woningcomplex helpen zij graag met het buiten zetten van een zware zak met vuil van een van de inwoners bijvoorbeeld.

Al de medewerkers van SVP Schoonmaak worden gescreend op eigenschappen die SVP Schoonmaak als belangrijk acht bij hun werkzaamheden. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de fiscale en sociale verplichtingen richting hun medewerkers en van de medewerkers naar de buitenwereld. De medewerkers zijn immers bij uw bedrijf of woningcomplex op de werkvloer. Zij hebben dus een verantwoordelijkheid als ze er zijn.

Resultaat en kwaliteit

SVP Schoonmaak, een schoonmaakbedrijf Delft, is een ambitieuze partij en een serieus familiebedrijf. Zij willen een onderscheidende dienstverlener zijn op gebied van schoonmaak en onderhoud. SVP schoonmaak is vanwege die ambities onder andere VCA en NEN4400-1 gecertificeerd om hun kwaliteit en veilige manier van werken te garanderen aan haar klanten. Met deze filosofie zijn zij uitgegroeid tot hét schoonmaakbedrijf van de Randstad.

Omdat ze de lat hoog gelegd hebben kunnen zij dit alles garanderen aan hun klanten. De klanten waarvoor ze al werken zijn daarom ook niet zonder reden lovend of dit schoonmaakbedrijf Delft.

Contact opnemen

Hecht u veel waarde aan deze eigenschappen bij een schoonmaakbedrijf Delft? Dan is SVP Schoonmaak dé partij voor u om contact mee op te nemen. Kijk dus snel op hun website voor meer informatie en contactgegevens!

Plaats een reactie