Home » Proefschrift drukken: Bijna klaar voor de publicatie!

Proefschrift drukken: Bijna klaar voor de publicatie!

Het is bijna zover; uw boek is bijna klaar voor de publicatie! De laatste loodjes moeten gelegd worden en het is tijd voor het proefschrift drukken. Zo kunt u de laatste onderdelen perfectioneren aan het boek en kunt u kijken of alles naar wens is. Het is dan ook één van de belangrijkste momenten voor het de productie in gaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een proefschrift drukken? Dan bent u bij Optima Grafische Communicatie aan het juiste adres! Zij zijn namelijk hierin gespecialiseerd en helpen u hier graag van A tot Z in. Daarnaast bieden zij ook intuïtieve oplossingen voor problemen waar vaak tegen aan gelopen wordt in de proefschrift fase.

Een proefschrift drukken

Er is veel om op te letten in deze fase zo is er het binnenwerk, de cover, het drukken en printen en een eventuele ePub. Bij Optima Grafische Communicatie zorgen ze er graag voor dat dit alles zo soepel mogelijk verloopt. Zo helpen zij u van stap tot stap en zien zij u graag zonder zorgen over het drukwerk.

Zo bespreken ze in een persoonlijk gesprek met u alle punten waarop gelet moet worden en wat er gedaan wordt. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur waarin zij het complete proces van het proefschrift drukken met u bespreken. Ook helpen zij u tijdens het gesprek met bepaalde keuzes en geven ze hier gepast advies bij.

Het Binnenwerk

Dit is een van de belangrijkste punten voor de leeservaring van de lezer. Het is dus van belang dat dit allemaal in orde is en dat het boek goed leesbaar is. Optima Grafische Communicatie is hierbij gespecialiseerd in het maken van dissertaties en zorgen zij voor een verzorgde publicatie.

De Cover

Ook de cover mag niet af doen aan de ervaring voor de lezer. Hun vormgevers met enorm veel ervaring weten dan ook als geen ander hoe je dit goed doet. Zij verwezenlijken het beeld dat u heeft en realiseren een zeer goed ontwerp.

Contact

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn van een proefschrift drukken? Bezoekt u dan gerust eens de website van Optima Grafische Communicatie!

Plaats een reactie