Home » FTTH aansluiting in de straat

FTTH aansluiting in de straat

In deze tijd maken we ontzetten veel ontwikkelingen door. Het maakt niet eens uit op welk gebied dat is. Of het nu om auto’s gaat, of om internet, overal wordt alles ontwikkeld. Op het gebied van internet kunnen we kijken naar de snelheid, stabiliteit en de prijs. Vroeger, wat niet eens echt vroeger is, was het internet zeldzaam en duur. Er was niet eens een normale internetkabel, het internet kon je krijgen via de telefoonkabel. Op het moment dat je op internet ging, kon je niet gebeld worden en ook niet bellen. Ook betaalde je voor het internet een aantal cent per minuut. Het was dus lang niet zoals nu. Nu ligt er een glasvezelverbinding in de straat en kun je door middel van een FTTH kabel genieten van snel en stabiel internet, en je betaalt er ook nog eens een stuk minder voor.

FTTH

FTTH is eigenlijk noodzakelijk als je wil profiteren van de glasvezelverbinding. FTTH staat voor “fiber to the house” Het woord zegt het eigenlijk al, een kabel richting het huis. In de straat ligt de glasvezelverbinding als het goed is. Dit is mogelijk aangelegd tijdens de laatste werkzaamheden in de straat. Door middel van deze FTTH kun jij genieten van een snelle en stabiele internetverbinding voor een lagere prijs.

Voordelen

Ik benoemde het al even, maar de voordelen van het gebruik van de internetverbinding door middel van glas is de snelheid en de stabiliteit. Je hoeft je niet meer te ergeren aan het feit dat er af en toe een storing is. En je kunt ook lekker video’s kijken zonder dat deze haperen. In verhouding met een aantal jaar geleden is de prijs ook een stuk lager.

Profiteer dus ook van de glasvezelverbinding bij jou in de straat door de FTTH verbinding aan te schaffen. Kijk eens op de website van een specialist om te zien welke FTTH het beste bij jou past.

Plaats een reactie