Home » Juwelier Den Haag: waar vindt u de mooiste juwelen in het centrum?

Juwelier Den Haag: waar vindt u de mooiste juwelen in het centrum?

Ons land kent naast een topografische hoofdstad, Amsterdam, ook een bestuurlijke hoofdstad: Den Haag. Het Binnenhof is naast een plek waar het wemelt van de politici, ambassadeurs en andere professionals, ook een plek waar dagelijks busladingen toeristen gedropt worden. Van over de hele wereld ontvangen we toeristen die hun vakantiekiekjes schieten voor de Hofvijver. Naast cultuur, zijn deze reizigers vaak geïnteresseerd in souvenirs. Waar de echte Hollander, bekend om zijn of haar clichématige gierigheid, een lelijk beeldje of andere prullaria koopt, zijn er andere volken die bekend staan om hun opvallend dure en grote aankopen. Bijvoorbeeld voor Chinezen (maar ook veel andere Aziaten) is het niet ongewoon om op vakantie de beurs te trekken voor allerlei luxueuze aankopen. Het bestedingspatroon op vakantie ligt, ten opzichte van het budget van de Nederlanders, opvallend hoog.

Juwelen en sieraden, denk aan dure horloges, zijn voorbeelden van dit soort aankopen. Om deze reden wemelt het in het vakantieseizoen van de toeristen in de juweliers in Den Haag. Iets waar zaken die het Hollandse laagseizoen (qua winkelomzet) ingaan, erg prettig is!  

Juwelier Den Haag centrum: u vindt ze hier

Het centrum van Den Haag kent vele juweliers, ieder met hun eigen specialiteit. Bijvoorbeeld in de lengte van de Nobelstraat zijn allerlei boetiekjes en ateliers te vinden. Voor merken als Tag Heuer, Breitling, Oris, Tissot, Meistersinger en Longines kunt u het beste een bezoekje brengen aan de Hoogstraat. Hier pakt u direct een sfeervol bezoek aan Noordeinde mee! Lekker struinen door de sfeervolle straatjes in het winkelgebied van Den Haag begint in deze hoek. Een simpele Google search op “juwelier Den Haag” geeft een aantal mooie resultaten weer die uw shoptrip kunnen starten. Zien we u binnenkort, tussen de toeristen, in ons prachtige centrum verschijnen?

Plaats een reactie