Home » Omega horloge uitzoeken: een lastige klus!

Omega horloge uitzoeken: een lastige klus!

Sieraden zijn er in allerlei typen en vormen. Waar het voor vrouwen lastig kan zijn om balans te vinden in het spel van combineren van oorbellen, armbanden, ringen, haarversiering, etc, is het voor mannen vaak een stuk overzichtelijker. Hoewel ringen, armbanden en andere accessoires ook voor mannen steeds toegankelijker worden, is het populairste en meest gedragen sieraad bij mannen waarschijnlijk nog steeds het horloge. Al jarenlang dragen mannen dit sieraad: steeds vaker niet alleen voor de functionaliteit (simpelweg het kunnen zien van de tijd), maar ook voor het zicht. Een stoer of juist klassiek horloge kan een outfit, ook voor de heren, naar een nieuw level tillen.

Maar, waar begin je nou met het kiezen van het juiste sieraad? Hoe zorg je dat je horloge echt afgestemd is met je outfit en dat de stukken elkaar complementeren?

Omega horloge combineren met outfits

Laten we als voorbeeld eens het uitzoeken van een Omega horloge pakken:

Stap 1: Kies de juiste uitstraling

Sportief, klassiek, of juist modern? De uitstraling van een horloge is breder dan simpelweg het kiezen van een bepaalde kleur. Zal het horloge vooral op werk gedragen worden, of is wordt het vooral voor zakelijke doeleinden aangeschaft? Houd je van een speelse uitstraling, of meer van een serieuze look? Vraag jezelf bijvoorbeeld ook af of je het horloge traditioneel bij je outfit wilt laten passen, of dat je liever een statement maakt door bijvoorbeeld een klassiek horloge te dragen bij een casual outfit.

Stap 2: Kies een passende kleur

Denk hier eens over na: wil je het horloge iedere dag dragen (en is een rustige, neutrale kleur dus aan te raden), of kies je liever voor een uitgesproken kleur? Sta ook eens stil bij het feit dat, wanneer je het spannend vind om echt voor een statement watch te gaan, je ook voor opvallende details kunt kiezen.

Stap 3: Kies jouw droomhorloge!

Plaats een reactie