Home » Aanleg hockeyveld

Aanleg hockeyveld

Bij het ontwerp en Aanleg hockeyveld komen er zeer specifieke dingen kijken. Wij willen graag uw partner zijn als het gaat om deze aanleg. Het proces begint met de opzet van ruimtelijke modellen. Ook op gebied van cultuurtechniek kunnen wij u de nodige kennis geven. Wanneer het aankomt op bodemgesteldheid en waterhuishouding kunnen we u ook een gespecificeerd advies geven. Een hockeyveld is namelijk niet zomaar aangelegd en dit moet worden gerealiseerd met de nodige kennis. Ook voor andersoortige sportfaciliteiten kunnen wij u het nodige advies geven.

Bereken de vraag en aanbod van een Aanleg hockeyveld

Wanneer we beginnen met de aanleg hockeyveld adviseren we altijd eerst om de aanbod en de vraag van de hockeyclub in kaart te brengen. Op die manier kunt u kijken hoe groot uw complex moet zijn. Hierbij maken we ook een analyse van de demografische en maatschappelijke ontwikkelingen. Hierbij komt natuurlijk ook het gewenste aanbod om de hoek kijken. De kwaliteit van een hockeyclub wordt pas bepaald wanneer deze dingen zijn meegenomen. Het is belangrijk om een complex aan te leggen die mee kan gaan met de groei van uw vereniging. Wij willen graag uw partner zijn die u helpen met deze analyse.

Ontwerp en realisatie

We hebben kunstgras in vele soorten en maten beschikbaar. Maar welke is nu het best bij de Aanleg hockeyveld? We zijn een onafhankelijke partij die u bij de keuze kan helpen. Er komt dus meer bij kijken dan simpelweg een advies. We gaan alle aspecten af. Ook hebben we veel ervaring voor het aanleggen van een veld. We weten ook welk typen er nodig is in welke situatie. Ook komen er bepaalde eisen kijken van de NOC*NSF en andere sportbonden. Met die eisen moet natuurlijk ook rekening worden gehouden. Meer informatie over onze diensten vind u op onze website.

Plaats een reactie