Home » MJOP

MJOP

Elke woning is weer anders en dit begrijpen we heel goed. Iedere woning heeft daarbij ook het nodige onderhoud nodig. Om dit te kunnen vaststellen is het belangrijk om een woning te laten keuren. Dit kunt u bij ons doen. Zo weet u precies wat er nog aan uw woning moet gebeuren om hem te optimaliseren. Doe daarom bij ons een MJOP. In de meer jaren onderzoeksplan kunnen wij u alles vertellen van uw organisatie. Zo hebt u al uw kosten op een rijtje staan. Dit geeft u meer zekerheid over de staat van de woning. Vraag nu direct bij ons een keuring aan en kom niet voor onverwachte kosten te staan.

Verschillende vormen van een MJOP

Vanuit verschillende aspecten wordt vaak een MJOP aangevraagd. Vaak is dit er eentje voor de VVE. Op die manier kan deze voor de bewoners inzicht geven in welke kosten er op korte en lange termijn gemaakt moeten worden. Dit bevordert vaak de communicatie tussen de VVE beheerder en de bewoner ervan. Ze weten namelijk op die manier waar ze aan toe zijn. Wilt u hiervandaan een keuring aanvragen kunt u gerust even mailen en bellen. Er zitten namelijk nogal wat dingen aan verbonden die we even met u willen bespreken. Het gaat er hierbij om op welke termijn u de keuringen wil laten plaatsvinden. We maken daarnaast graag een offerte op maat voor u. Er staan ook een aantal verplichte onderdelen in dit plan en in dit plan staat alles van de woning. In dit plan staat ook wat de kosten gaan zijn.

Contact opnemen met ons bedrijf

Bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan met een MJOP. Onze inspecteurs beschikken over veel kennis die ze gebruiken om uw woning te keuren. Daarna werken ze ook graag een gedetailleerd rapport uit.

Plaats een reactie