Home » Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

Je maakt de mooiste entree door middel van een goed verzorgde bedrijfstuin. Deze tuin is echt een visitekaartje van je onderneming. Het eerste wat men ziet wanneer ze jouw bedrijf zien is de tuin van je bedrijf. Ook ziet een goed verzorgde tuin eruit alsof je veel geeft om de omgeving met daarbij het milieu. Wij begrijpen dat en we doen er alles aan om een zo mooi mogelijke tuin aan te leggen bij uw bedrijf. Er is nog een groot voordeel die nog niet genoemd is en dat is dat werknemers een plezierige werkomgeving ervaren wanneer de buitenruimte goed verzorgd is. Er komen veel regels en wetten kijken bij de aanleg van de bedrijfstuin, daarover gaat het volgende stuk.

Advies op maat bij aanleg van uw bedrijfstuin

Bij het ontwerp van uw bedrijfstuin is het een enorme uitdaging om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Om de perfecte balans te vinden van de opdrachtgever, de gebruiker en de klant is daarbij ook een grote uitdaging. Het zijn drie verschillende stakeholders, die graag allemaal iets te zeggen hebben over de aanleg van de tuin. Dit werkt natuurlijk anders in je eigen tuin, waarover je zelf de zeggenschap hebt. Desalniettemin gaan wij geen enkel gevaar uit de weg en zullen we voor u altijd de beste oplossing vinden voor uw tuin. Onze missie is om samen met u het mooiste resultaat neer te zetten. Hiermee houden wij altijd de financiële haalbaarheid in ons achterhoofd. Dit is natuurlijk uiteindelijk een belangrijke maatstaf voor wat wij wel en niet kunnen doen.

Van advies naar een tuin

Bij ons kunt u altijd terecht voor advies over uw toekomstige bedrijfstuin, maar ook kunnen wij hem voor u aanleggen. Wanneer u bij ons een advies gesprek heeft gehad, willen we altijd graag weten of u met ons doorgaat en wij uw tuin prachtig kunnen maken.

Plaats een reactie