Home » Een James Bond horloge, een Omega Horloge!

Een James Bond horloge, een Omega Horloge!

James bond loopt al vele jaren met een prachtig horloge rond zijn pols. Maar wat is nu een horloge dat bij James past? Het horloge moet subtiel maar stoer zijn, het horloge moet netjes zijn maar toch kracht uitstralen. Daarnaast moet het horloge ook nog eens super sterk zijn. Tijdens de avonturen van Bond mag het horloge natuurlijk niet beschadigen. OF hij nu diep in een oceaantrog aan het zwemmen is, of hoog in de bergen op de latten staat; het horloge moet het altijd doen.

In 1995, in de film Golden Eye vond James het ideale horloge. Sinsddien heeft hij nooit meer een ander horloge gedragen. Het merk van James’ voorkeur is een Omega horloge. In alle films die sinds Golden Eye zijn gemaakt komt het omega horloge voor om de pols van James Bond. Dit is natuurlijk goed te begrijpen, dat James Bond kiest voor een Omega. Omega horloges zijn namelijk ontzettend chique, stoer en stevig. De Omega horloges zijn zelfs zo stevig dat je ermee naar de maan kunt! Letterlijk, omega horloges werden gedragen tijdens maanmissies en zijn daarmee de eerste en enige horloges die ooit op de maan zijn geweest. Dus wanneer James ooit nog naar de maan gaat hoeft hij niet bang te zijn dat zijn horloge niet meer werkt bij terugkomst op aarde!

De rijke geschiedenis van Omega is erg breed. Het merk werd in 1848 opgericht in Zwitserland en sindsien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste horloge merken ter wereld. Naast James Bond draagt George Clooney ook altijd een Omega horloge. Niet zomaar een alledaags merk dus, Omega!

Kies jij ook voor een Omega Horloge? Neem dan een kijkje op internet. Ga evenejtes naar de website van Juwelier van Willegen en kies de mooiste van alle Omega Horloges uit!

Plaats een reactie