Home » Een excursie organiseren

Een excursie organiseren

Iedereen vindt het weleens leuk om op excursie te gaan. De ene keer is dit een schoolreis, de andere keer gaat het om een uitje met de sportvereniging en weer een andere keer gaat het om een reis naar een bekende stad. Hoe meer mensen er meegaan, hoe leuker het reisje zal zijn. Een reis organiseren kent veel aspecten, je moet natuurlijk de groepen kunnen begeleiden, maar je moet ook goed kijken naar het vervoer, als je met een grote groep bent, dan is het goed om voor touringcar verhuur te gaan. Een simpele oplossing om deze groep tijdens het vervoer bij elkaar te houden. Touringcar verhuur kent verschillende mogelijkheden als het gaat om het vervoeren van groepen.

De grootte van de groep bepaalt de touringcar

Het meest ideale is als je met de hele groep in 1 bus kan. Bij touringcar verhuur zijn verschillende opties. Hoe groter de groep, hoe groter de bus die je kan huren. Uiteraard zijn de kosten van de bus hoger als met een kleinere bus, maar dit kan je dan weer onder verdelen onder het aantal mensen dat meegaat. Zo zal het bedrag per persoon meevallen.

Prijsbepaling

De prijs wordt bepaald door verschillende aspecten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het aantal personen dat er met de bus meegaan, maar wordt er ook gekeken naar de afstanden en reistijden. Hoe groter de afstand, hoe hoger de prijs zal zijn, maar dit valt wel te verklaren. Ook de tijden waarin de bus beschikbaar moet zijn telt mee, in het weekend en ’s nachts zal er meer betaald moeten worden voor de touringcar verhuur.

Gebruik maken van een touringcar

Ben jij van plan binnenkort een excursie te organiseren, en wil je daarvoor gebruik maken van touringcar verhuur? Neem dan eens een kijkje op de website voor alle informatie, mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact opnemen, of een mailtje sturen.

Plaats een reactie