Home » Elk bedrijf een vent silencer?

Elk bedrijf een vent silencer?

Gehoorschade horen we elk jaar weer terug komen als klachten op de werkvloer. Bedrijven proberen hier zoveel mogelijk aan te doen. Onder deze acties vallen ook het aanschaffen van een vent silencer. Dit apparaat zorgt voor een veel stillere ruimte op de werkvloer, zo hebben mensen best wat voordelen als deze vent silencer gebruikt wordt. Zeker op industriegebieden zien we deze dempers terug. Bij grote bedrijven die op een industriegebied gevestigd zijn is het ook makkelijker om een vent silencer te installeren. Ook bedrijven met kleine panden kunnen hiervan gebruik maken, maar daar is dan wel een ander type voor beschikbaar.

Voordelen

Doordat het geluid flink gedempt wordt is de kans op gehoorschade een stuk kleiner. Dit is één van de grote voordelen van deze demper. Omdat er minder geluid is, kan de concentratie ook meer omhoog bij de werknemers. Een hogere concentratie betekent automatisch beter werk. Er kan dus beter werk geleverd worden op het moment dat er een stillere werkomgeving is.

2 types

Er zijn 2 types van de vent silencer. De grote panden kunnen een standaardtype aanschaffen in verband met het formaat die deze hebben. Naast een standaardformaat heeft dit type ook standaard specificaties. Het doet wat het moet doen, namelijk het geluid dempen. Maar verder heeft het geen extra specificaties.

Het andere type is een zeer uitgebreide type. Je kan het net zoveel uitbreiden als jij zelf wil. Je gaat in gesprek met de leverancier. Je kan praten over het formaat en over de extra functies. Het is dus wel vanzelfsprekend dat dit type ook wel een hogere prijs kent.

Opties bekijken en contact

Het zou zomaar kunnen zijn dat jij de beschikking wilt hebben over deze vent silencer. Bekijk op de website dus eens alle opties en neem zo mogelijk contact op voor alle informatie.

Plaats een reactie